Започнах да се занимавам със сервизна дейност през 2004 г., когато бях назначен като сервизен техник в една от най-големите IT фирми в Русе – Нетуоркс България ООД. Това даде начален тласък на моята кариера. През 2007 г. направих първи стъпки да развивам частна сервизна дейност. Тогава създадох бранда MINDFIELD. За съжаление се наложи да прекъсна тази дейност. Да, но не напълно. От тогава винаги съм бил в сферата на IT поддръжката.

През годините съм работил за следните компании:

  • Networx-BG
  • FUJIFILM
  • Еконт Експрес
  • Инфинити
  • Кантек
  • Ц. И. С.
  • Мултирама България ООД

Опита, който трупах с времето ми даде и увереността да работя тази работа. Все повече хора започнаха да търсят услугите ми. Имам клиенти, за които работя вече над 5 години.

Иво Минчев

logoРеализираме една стара идея, но с ново име. През 2013 сервизът Mindfield стартира като IMfield. Малко по-късно (с цел по-голямо удобство за клиента) бранда отново бе сменен на PCtehnik, какъвто е и адреса нашия сайт – онлайн магазин. Това, по което винаги можете да ни познаете и (поне на този етап) не подлежи на подмяна е нашето лого. Знакът ни е с нас от началото. Негов автор е Момчил Михайлов – МОМО.

Имаме и много корпоративни клиенти. Повечето от тях са постоянни и ежедневно разчитат на услугите ни.

През времето сме попадали на какви ли не ситуации и сложни задачи. За съжаление не винаги има решение, но е факт, че бранда се развива стремглаво напред. Броят на доволните клиенти се увеличава. За съжаление имаме периоди, в които трудно успяваме да се справим със сроковете, но причината за това отново е сериозната натовареност на сервиза.

От октомври 2014 г. започнахме и по-активно да продаваме компютри и компоненти онлайн, чрез нашият онлайн магазин. Атрактивните цени са нашата цел.

Екипът ни е скромен, но амбициозен:

Иво Минчевabout us
Управител, сервизен специалист
+359 878 560690

Виктор Данев
Сервизен специалист
+359 889 560110

Мария Станкова
Асистент, сътрудник работа с клиенти
+359 876 655586

Николай Станков
Мрежов администратор
+359 876 790081