Възстановяване на информация от повреден диск

50,00 лв.100,00 лв.

Изчистване

Описание

Възможните повреди, които да причинят загубата на данни са няколко. Решенията зависят от причината. За съжаление в повечето случай решенията са скъпи, но вярваме, че информацията Ви също е ценна.

ВАЖНО!!! Извличането на информация не винаги е възможно. В случай, че не успеем да върнем данните Ви услугата е безплатна. Дължите ни тези суми само срещу данните Ви.

 • Повреда на механиката на диска.
  Има такъв вид механични повреди на твърдия диск, при които вероятността да успеем да ремонтираме диска е голяма. Тук говорим за ремонт на диска. Т.е. има разглобяване наместване или подмяна на механични части и сглобяване.
 • Повреда на електрониката на диска.
  Това е най-тежкия сценарий. Вероятността данните да бъдат възстановени е малка, но съществува. Решението е в подмяната на електрониката на твърдия диск. Много често това е най-скъпото решение.
 • Повреда на плочите на диска.
  В следствие на механичен шок по дисковите плочи получават т. нар. лоши сектори. Възможна е регенерация и възстановяване на данните. Процедурата отнема много време и не винаги е възможна.
 • Форматиране на диска или повредена FAT таблица
  Много често се случва да се повреди на т. нар. FAT таблица. Това е чат от диска, върху която е разположена карта на информацията – къде се точно по плочите се намират данните Ви. Реално данните Ви ги има, но диска не знае къде са. Подобно нещо се случва и при т. нар. бърз формат, при който се изтрива само FAT таблицата и се създава нова.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.