remont-mfu2Безупречната работа на копирната и печатната техника е важен елемент за всеки бизнес – от малкия до големия. Ние знаем това и затова сме готови винаги да отреагираме максимално бързо за решаването на техническия проблем.

Обадете ни се и ще изпратим техник в още в същия ден в рамките на работното ви време!

Всъщност най-добре е да възприемете своята офис техника като автомобил. Вярваме, че ако шофирате, знаете, че на определен пробег трябва да смените масло или ремък, накладки и други консумативи. Едва ли сменяте маслото на автомобила, тогава, когато колата вече с повреди. Ако погледнете под капака на своето печатащо устройство ще откриете, че и там има много консумативи, които изискват своевременна поддръжка или подмяна. Ако спазвате логиката, която следвате за автомобила си, то би било редно средно на две-три хиляди копия Вашата машина да бъде почистена, смазана и заредена с необходимите консумативи.

[box type=“info“] СВОЕВРЕМЕННАТА ПОДДРЪЖКА СПЕСТЯВА ПАРИ ЗА РЕМОНТ. НИЕ ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ ПЕРФЕКТНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ВАШАТА ОФИС ТЕХНИКА.[/box]

Поддръжка на копирна офис техникаМожем да посещаваме Вашето работно място всеки месец или на друг период удобен за Вас период и да извършваме необходимите манипулации. Така ще можем да гарантираме и по-дългия живот на Вашата офис техника (копирна машина, принтер, факс, шредер и т.н.).

Важно е да разберете, че навременната поддръжка спестява Вашите пари и Ви подсигурява надеждна и сигурна работа.

[button link=“http://pctehnik.com/za-kontakt/“ type=“big“] Пуснете запитване за оферта СЕГА![/button]