Често компаниите срещат проблеми в организирането, създаването и оптимизирането на компютърните си мрежи. Това е нормално и не е причина за притеснение, още повече ако компанията няма свой ИТ отдел или поне служител. Затова е препоръчително да се използват специалисти. Ако създадете сами мрежата си, рискувате да допуснете сериозни грешки в структурата и организацията й. Грешки, които в последствие могат да Ви струват скъпо.

Неправилното мрежово конфигуриране е много честа причина за проблеми със свързаността, комуникацията и сигурността на една компания.

Факт е, че при днешните скорости на връзките неправилното полагане или кримпване (монтиране на куплунзи по кабелите) може да забави Вашата връзка осезаемо или да предизвика бъдещи проблеми със свързаността.

Не забравяйте и още един важен факт! От добре инсталираната Ви вътрешна мрежа зависи и нейната сигурност. Един пробив в сигурността на компанията може да е причина на големи загуби и други последващи проблеми.

компютърни мрежи, окабеляване и мерки за сигурностУслугите, които се предлагат тук, са строго индивидуални и изискват преварително проучване на мястото, работната среда и желанията на клиента. Създаването на правилната схема на мрежата Ви е сложен процес, който сме готови да изпълним за Вас в минимални срокове.

[button link=“http://pctehnik.com/about/contacts/“ type=“big“] Поискайте оферта сега![/button]